Infografia Locals

L’estat dels locals de caus i esplais a Barcelona el 2022 en el marc de les 11 condicions

Infografia Locals

Arran de l’establiment de les 11 condicions per un local digne per a un agrupament o esplai, el CJB ha realitzat una enquesta a 128 caus i esplais de la ciutat de Barcelona per conèixer quants esplais i caus compleixen totes les condicions.

 

Altres publicacions relacionades
Educació
El Consell de la Joventut de Barcelona ha editat una nova guia plena de recursos per incorporar la perspectiva intercultural a les entitats educatives.
Educació
Des del Grup de Treball d’Associacionisme Educatiu s’ha treballat per consensuar entre federacions, un marc de condicions dignes dels espais per a reivindicar-lo, i sobre el qual treballar i dialogar amb l’Administració. 

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.