Descarrega’t l’estudi sobre estigmatització de les joves del CJB i CNJC amb Grup Barnils

Al Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC) i el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) hem el·laborat un informe, fruit del treball de Grup Barnils, sobre el Tractament mediàtic dels joves en la premsa digital catalana amb resultats prou rellevants sobre l’estigmatització de les persones joves a la premsa.

Ja pots consultar l’informe en línia o descarregar-te’l fent clic aquí.

estudi

La presentació, que va tenir lloc el dijous 29 d’octubre a les 11h al Col·legi de Periodistes de Catalunya, es podrà reveure aviat en format vídeo. En ella, es va posar el focus sobre com els mitjans estigmatitzen les persones joves, però també sobre quines eines i recursos us podem oferir els consells de joventut de Catalunya per tal de fer un millor tractament de les notícies que impliquen joves i temes de joventut.

Amb aquesta finalitat, van participar:

  • Enric Rodon, periodista i investigador a Grup Barnils i autor de l’estudi
  • Marià Llop, membre del Secretariat del CNJC
  • Ann Desola, presidenta del CJB
IMG_2601

Degut a les circumstàncies sanitàries, no podrem comptar amb públic presencial a la sala, motiu pel que ens és necessari demanar inscripció prèvia per tal de fer-vos arribar l’estudi, conclussions i recursos en format digital.

No vas poder venir? Descarrega’t el dossier de premsa i contacta’ns per tal de fer-te arribar l’Estudi i els nostres recursos a comunicacio@cjb.cat

Altres notícies i posicionaments relacionats
CJB
Posicionament de la Plataforma de Gestió Ciutadana davant la COVID19
La PGC, reunida en assemblea virtual el passat 28 d’abril, vam compartir la situació que estem vivint en aquests moments…
CJB
El Consell de la Joventut de Barcelona celebra la seva 53a Assemblea General Ordinària a l’Ateneu Popular de 9 Barris
El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) va celebrar el passat dissabte, 17 de març, la seva 53a Assemblea Gene…
CJB
57a Assemblea General Ordinària
Aquest és un espai web on trobareu tot allò que fa referència a l’Assemblea General Ordinària (AGO) 2022 del Consell de …

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.