Notícies

Biblioteques per la salut sexual i reproductiva

Categories: Notícies Recursos

02/10/2015

La biblioteca de la Zona Nord ha desenvolupat en els últims anys diferents accions sobre la salut sexual amb adolescents, en el marc de la taula d’adolescents de Salut als Barris, una estratègia de salut comunitària en barris desfavorits. Ha esdevingut així una referència per tota la xarxa de biblioteques.

A partir d’ara, juntament amb la biblioteca del Bon Pastor, també activa en salut als barris, es convertiran en les dues biblioteques de Barcelona amb centre d’interès sobre salut sexual i reproductiva, que seran de referència per a la resta de biblioteques de la ciutat. Han estat seleccionades aquestes dues biblioteques perquè s’ubiquen en dos barris prioritaris en l’actuació municipal.

Contingut relacionat