En Diàleg: Joves colombianes a Barcelona

Gabriela Posso (Colòmbia) i David Franquelo (CJB)

Trobada de joves colombianes migrades i exiliades per compartir demandes i coneixements

El dimecres 09 de novembre tindrà lloc un acte públic que començarà a les 19:00h, a l’Espai Jove la Fontana, en què diverses joves exiliades i migrades de Colòmbia conversaran sobre els seus processos organitzatius allà i aquí; els impediments per dur a terme una vida amb dignitat a la diàspora, i sobre inquietuds i reclamacions conjuntes a traslladar al nou govern colombià.

L’activitat comptarà amb una breu intervenció des de Colòmbia de Gabriela Posso, l’actual Consellera Presidencial per a la Joventut, i servirà per reivindicar la importància de tenir en compte les realitats del conjunt de joves colombianes, també les que són a l’exterior.

Alhora, aquest espai servirà per donar a conèixer a la ciutat que a Barcelona hi viuen joves que han escapat dels seus respectius països a causa de la repressió i la violència així com generar un context que contribueixi a un major apropament entre les joves colombianes que viuen a Barcelona i la resta de joves.

Aquesta activitat dona continuïtat al viatge del Consell de la Joventut de Barcelona a Colòmbia i l’agermanament amb el Consejo Municipal de Juventud de Cali.

En acabar el diàleg, hi haurà sopar gratuït a càrrec d’Abarka Coop i la música en directe d’Agroarte.

visita colombians
Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Relats des de Bòsnia
Aquella matinada d’abril el sol es va trobar amb un obstacle insospitat en el seu cam ...
Justícia global
Crida a participants: visita d’estudi a Bòsnia i Hercegovina
El grup de treball de Memòria Col·lectiva del CJB es prepar ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.