2021 – Estat de l’associacionsme juvenil al districte de Gràcia

L’informe de l’estat de l’associacionisme juvenil al districte de Gràcia del 2021 s’ha elaborat amb: el col·lectiu de Joves de la Gràcia Gitana, el Grup de Joves d’Estrella del Nord, els esplais Espurna de Gràcia i Matinada-Pòrtics, el Casal Popular Tres Lliris i la Plataforma de Gràcia que engloba 6 esplais i agrupaments del barri de la Vila de Gràcia.

Al CJB i, en concret a l’àmbit de Territori, treballem en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat. Aquest apropament a cada barri i districte, ens ha permès elaborar unes demandes que es fan comunes a nivell de ciutat.

Pots consultar les demandes i necessitats de l’associacionisme juvenil del districte Les Corts del 2021 a l’informe.

Altres publicacions relacionades

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.