Campanyes

Campanyes actives

img-tesentit-campanyes

Associar-se #TéSentit

Descripció: Campanya de foment de l’associacionisme i està adreçada a joves associats/des i, sobretot, no associats/des de la ciutat de Barcelona i de Catalunya. La campanya pretén incidir en els valors positius d’associar-se com el treball en equip, la cooperació o el desenvolupament de l’esperit crític.

Data: 2015
img-juneco-campanyes

Projecte Juneco

Descripció: És un portal on es recullen totes les accions que el CJB desenvolupa en matèria de pau i cooperació. D’aquesta manera donem visibilitat a tots els projectes que desenvolupem per tal de potenciar la xarxa i el diàleg entre l’associacionisme juvenil de Barcelona i els països del mediterrani.

Data: 2015
img-perfil-sortimaula-campanyes

Sortim de l’aula

Descripció: És un projecte impulsat des del  CJB i les entitats que treballen la participació als instituts amb l’objectiu de centralitzar-hi tots els projectes i recursos que generem sobre com participar en un institut.

Data: 2014
enboles_apartatcampanyaweb

#Enboles!

Descripció: La campanya “En boles” vol posar a la teva disposició la informació i recursos que et poden ser útils per a resoldre els dubtes que tinguis al voltant de la sexualitat i la prevenció en la transmissió de VIH-Sida i altres Infeccions de Transmissió Sexual (ITS).

Data: Octubre de 2013
campanya_noclaudiquis

No Claudiquis

Descripció: Campanya per fomentar l’emancipació juvenil i denunciar les dificultats amb les que el jovent de la ciutat es troba en el moment de plantejar-se sortir de casa els pares. La campanya sempre ha tingut l’objectiu de recollir i dotar d’eines a les persones joves per a fer-los més fàcil el procés d’emancipació.

Data: 2011

Campanyes històriques

img-feste-sentir-campanyesCJB

Fés-te Sentir

Descripció: Campanya de foment del vot jove a les eleccions municipals del mes de maig de 2015. El web de la campanya conté una valoració dels programes electorals d’aquelles candidatures que van facilitar el seu programa, un decàleg de propostes antiracistes i un vídeo dels candidats i candidates.

Data: 2015
img-tornemabcn

Tornem a Barcelona

Descripció: Campanya de sensibilització sobre l’exili juvenil. La campanya vol donar a conèixer la situació límit que viuen moltes persones joves de la nostra ciutat i els seus entorns, tal i com demostren les realitats següents expressades en xifres.

Data: 2014
bcnesbona quadrat

#BCNésbona… si la joventut sona!

Descripció: Campanya per desenvolupar la plena ciutadania dels i les joves per tal de promoure les seves possibilitats d’emancipació, entesa de forma integral i atenent les seves múltiples dimensions, garantint una educació de qualitat, l’accés a un treball i un habitatge dignes i l’exercici actiu de la participació social i política. En resum, fer viable la seva realització plena com a ciutadans i ciutadanes amb projectes de vida autònoms.

Data: 2012