Notícies

Formació: La perspectiva de gènere per a entitats juvenils

30 gener 2018

banner formació gènere entitats

El CJB organitza, en conveni amb la Regidoria de Feminismes i LGTBI, una formació sobre perspectiva de gènere a les entitats juvenils dinamitzada per l’Associació Candela, amb l’objectiu de promoure entre les entitats juvenils una visió estratègica en perspectiva de gènere i donar eines per realitzar un acció o campanya enfocada al canvi intern en les dinàmiques de gènere.

Quan? Dimarts 13 i 20 de març, i 3 i 10 d’abril, de 18h a 21h.
On? Espai Jove La Fontana
Inscripcions: del 30 de gener al 6 de març – o fins exhaurir places disponibles.

La formació constarà de quatre sessions formatives de 3 hores i una cinquena de retorn. Les entitats participants hauran de dissenyar i realitzar una acció enfocada al canvi amb perspectiva de gènere i feminista dins l’entitat, que es farà entre abril i maig,i on comptaran amb tutories personalitzades de la mà de l’Associació Candela. Finalment, a la sessió de retorn, s’avaluaran col·lectivament les accions empreses.

La inscripció és gratuïta i cada entitat haurà de dedicar un equip impulsor (mínim dues persones) que es comprometi a liderar el projecte a la seva entitat. Per tal de poder participar a la formació és necessari omplir el formulari d’inscripció, incloent els membres de l’equip i una descripció breu de l’acció que es voldrà dur a terme a l’entitat. Teniu fins al 6 de març!

*Per obtenir el diploma de la formació caldrà assistir a totes les sessions de la formació.

Contingut relacionat