En aquest document es recullen les 16 demandes resultants del II Fòrum Internacional Youth Act!  Aquestes demandes han estat elaborades per les joves activistes participants durant la setmana de treball intern que ha durat el Fòrum.

Any de publicació del document: 2022

 

Altres publicacions relacionades
Justícia global
El següent informe se centra en les resistències de les joves a Colòmbia des d’una perspectiva que contempla tant les seves necessitats i problemàtiques com les seves aportacions i demandes
Justícia global
Un dels objectius prioritaris és repensar la cooperació tradicional i fomentar un voluntariat internacional transformador i responsable.
Justícia global
L’Àgora de 100, espai facilitador per aldebat entre diversitat de joves vinculades amb Barcelona i el seu entorn, és el marc des del qual ens reivindiquem aquesta vegada.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.