Notícies

Coneix a les guanyadores dels Premis #BarnaJove 2021!

21 desembre 2021

Un any més el CJB ha celebrat el seus premis a l’associacionisme de Barcelona en què reparteix 2.000€ entre les guanyadores.

En el context actual, on la pandèmia de la covid-19 segueix present al dia a dia de l’associacionisme, aquests premis volen ser un reconeixement a les entitats juvenils i al seu paper clau en la dinamització comunitària de la ciutat.

Enguany, el primer premi, amb una dotació de 700€, és per al Cicle Cultural Artista o Musa (vol1), de l’associació Artista o Musa. Aquest és un espai de participació cultural i comunicació amb les artistes i la societat en què durant tres dies es donen a conèixer artistes locals i emergents al públic.

El segon premi, amb una dotació de 600€, és per a l‘associació SNT4EVER, una assocació juvenil formada pel col·lectiu d’skaters que patina a la Plaça dels Països Catalans que té per objectius mantenir l’espai d’skate situat davant de l’Estació de Sants, dinamitzar el futur espai patinable, crear vincles amb la resta d’entitats i persones del barri, visibilitzar la cultura urbana als centre educatius així com empoderar els joves de la plaça a nivell formatiu i laboral.

El tercer premi, amb una dotació de 400€, és per al Festival Kapura (Festival d’Autoconeixement per a Joves) de l’associació Kapura. El Festival va ser un punt de trobada en què a partir de diferents tallers les joves van poder treballar l’autoconeixement i compartir-ho amb el grup. Així, s’exploren models d’oci alternatiu.

Per últim, el quart premi, dotat amb 300€, és per l’Agrupament Escolta Ramon Llull i el seu projecte de celebració del seu 95è aniversari. El seu projecte es durà a terme al llarg de l’any aprofitant diverses dates assenyalades habituals.

Des del CJB desitgem molta sort i encerts a les entitats guanyadores i les entitats participants!

L’entrega dels premis es durà a terme durant la celebració de la Lali Jove, la festa major associativa, el 2022!

Contingut relacionat