Re-generem-nos: guia d’Autodiagnosi de gènere per a entitats

Re-generem-nos: guia d’Autodiagnosi de gènere per a entitats

Re-generem-nos: guia d’Autodiagnosi de gènere per a entitats

Amb la guia Re-generem-nos, les associacions juvenils podran avaluar si treballen des d’una perspectiva de gènere a través de les diferents preguntes dividides en el següents blocs: aspectes generals de l’entitat, organització, participació, òrgans de decisió, comunicació, sexualitat i diversitat.

El Consell de la Joventut de Barcelona i el Grup de Treball d’entitats de gènere han editat aquesta guia amb l’objectiu de promoure que les entitats juvenils tinguin en compte la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la seva activitat.

Any de publicació de la guia: 2016

Altres publicacions relacionades
Feminismes i LGBTI+
Comportaments que, a vegades sense adonar-nos, perpetuen el masclisme a través del control de l’espai, la paraula i el poder per part dels homes.
Feminismes i LGBTI+
Un viatge a través de diferents fotografies per explorar la diversitat de cultures i descobrir la quantitat de gèneres que existeixen arreu.
Feminismes i LGBTI+
Informació sobre com detectar una situació de violència a la vostra entitat i també els passos a seguir en cas que aquesta es produeixi. 
Feminismes i LGBTI+
Què són els micromasclismes i en quines situacions es poden donar, quins tipus de micromasclismes existeixen i què podem fer per prendre consciència i combatre’ls.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.