Re-generem-nos: guia d’Autodiagnosi de gènere per a entitats

Re-generem-nos: guia d’Autodiagnosi de gènere per a entitats

Re-generem-nos: guia d’Autodiagnosi de gènere per a entitats

El Consell de la Joventut de Barcelona i el Grup de Treball d’entitats de gènere han editat aquesta guia amb l’objectiu de promoure que les entitats juvenils tinguin en compte la perspectiva de gènere en tots els àmbits de la seva activitat. Amb aquesta guia, les associacions juvenils podran avaluar si treballen des de una perspectiva de gènere a través de les diferents preguntes dividides en el següents blocs: aspectes generals de l’entitat, organització, participació, òrgans de decisió, comunicació, sexualitat i diversitat.

Altres publicacions relacionades
Feminismes i LGTBI+
Eina que ens permet aclarir conceptes, obrir la reflexió i, sobretot, respondre preguntes sobre el sistema sexe-gènere i generar-ne de noves
Feminismes i LGTBI+
Comportaments que, a vegades sense adonar-nos, perpetuen el masclisme a través del control de l’espai, la paraula i el poder per part dels homes.
Feminismes i LGTBI+
Guia breu per a noies que volen ser lliures i on podràs trobar algunes reflexions i consells per viure la sexualitat i l’afectivitat de manera lliure i enriquidora.
Feminismes i LGTBI+
Guia breu per a nois que volen ser lliures i on podràs trobar algunes reflexions i consells per viure la sexualitat i l’afectivitat de manera lliure i enriquidora.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.