Notícies

El teu cos pot transmetre emocions, i més…

Categories: Materials Informatius Notícies Publicacions Recursos

18/07/2017

Captura de 2017-07-18 10:39:44El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha publicat una nova guia per posar-te al corrent de les infeccions de transmissió sexual (ITS).

Les ITS són infeccions que es transmeten de persona a persona durant les relacions sexuals. Són causades per microbis com virus, bacteris i protozous o per artròpodes paràsits. Afecten, sobretot, els òrgans genitals, però també es localitzen en altres llocs, en particular a l’anus i la boca. En alguns casos la infecció es generalitza quan envaeix el sistema sanguini i el limfàtic, i per tant pot afectar diferents òrgans.

Pots trobar la guia en aquest enllaç.

Contingut relacionat