Disposar d’un espai amb unes condicions dignes és fonamental pels esplais i agrupaments per tal de poder desenvolupar el seu projecte educatiu. No tenir-lo dificulta fortament la seva capacitat de planificació i implementació del projecte. És per això que des del grup de treball d’associacionisme educatiu s’ha treballat per consensuar entre federacions, un marc de condicions dignes dels espais per a reivindicar-lo, i sobre el qual treballar i dialogar amb l’Administració.

Podreu trobar aquestes 11 condicions al document següent.

El 2023 s’ha dut a terme una enquesta a 124 caus i espais de la ciutat per conèixer l’estat dels seus locals en relació amb aquestes condicions i els resultats són alarmants: només 1 de cada 10 locals compleix les 11 condicions per a ser considerat un espai digne.

Any de publicació de la infografia: 2022

Altres publicacions relacionades
Educació
El Consell de la Joventut de Barcelona ha editat una nova guia plena de recursos per incorporar la perspectiva intercultural a les entitats educatives.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.