Disposar d’un espai amb unes condicions dignes és fonamental pels esplais i agrupaments per tal de poder desenvolupar el seu projecte educatiu. No tenir-lo dificulta fortament la seva capacitat de planificació i implementació del projecte. És per això que des del Grup de Treball d’Associacionisme Educatiu s’ha treballat per consensuar entre federacions, un marc de condicions dignes dels espais per a reivindicar-lo, i sobre el qual treballar i dialogar amb l’Administració.

Podreu trobar aquestes 11 condicions al document següent.

Altres publicacions relacionades
Educació
El Consell de la Joventut de Barcelona ha editat una nova guia plena de recursos per incorporar la perspectiva intercultural a les entitats educatives.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.