No siguis un matxirulo!

Des del Grup de Treball de feminismes del Consell de la Joventut de Barcelona hem editat el plegable “No siguis un matxirulo”, on es descriuen diferents comportaments que, a vegades sense adonar-nos, perpetuen el masclisme a través del control de l’espai, la paraula i el poder per part dels homes.

D’aquesta manera, en aquesta nova publicació parlem sobre el manspreading, és a dir, ocupar més espai del necessari, el manterrupting, que es materialitza a través de la interrumpció reiterada de les dones per part dels homes, o el mansplaining, que es tradueix com el fet d’assumir que una dona sap menys que un home pel simple fet de ser una dona.

Any de publicació de la guia: 2018

Altres publicacions relacionades
Feminismes i LGTBI+
Què són els micromasclismes i en quines situacions es poden donar, quins tipus de micromasclismes existeixen i què podem fer per prendre consciència i combatre’ls.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.