Publicacions T’estresses? Guia sobre l’ansietat i l’estrès

T’estresses? Guia sobre l’ansietat i l’estrès

Publicacions T’estresses? Guia sobre l’ansietat i l’estrès

En el nostre dia a dia hi ha moltes situacions que ens posen a prova. Les accions i deures quotidians, el contacte i la comunicació amb la família i la colla d’amics i amigues o, fins i tot, les estones de lleure, poden arribar a provocar moments de tensió. Amb aquesta guia el CJB pretén posar a disposició de joves (i no tant joves) un recurs per tal de superar aquestes situacions el millor possible.

Altres publicacions relacionades
Salut
Idees de consells per a planificar millor els àpats i fer compatible el fet de dinar fora de casa amb una alimentació saludable. 
Salut
Una situació de bullying és un conflicte que afecta a tothom. Siguis víctima, persona agressora o observadora, esperem que aquesta guia t’ajudi a identificar i afrontar situacions de maltractament entre iguals.
Salut
Guia, adreçada a entitats que fan activitats a estranger, trobareu consells i informacions útils per viatjar de manera segura
Salut
De drogues n’hi ha moltes i provoquen efectes molt diversos. Si t’ha passat pel cap consumir-ne alguna, o si tan sols tens curiositat per saber millor de què va tot això, aquesta guia et pot servir per resoldre alguns dubtes

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.