LES PANTALLES I TU UNA RELACIÓ ADDICTIVA?

Les pantalles i tu, una relació addictiva?

LES PANTALLES I TU UNA RELACIÓ ADDICTIVA?

L’omnipresència de les pantalles ha incorporat a la nostra vida quotidiana innombrables avantatges que ens permeten fer moltes de les tasques del nostre dia a dia de manera més fàcil i ràpida. Tot i això, cada cop és més freqüent veure adolescents i joves que no poden sortir al carrer sense el mòbil o el revisen constantment, es connecten a Internet només al arribar a casa o es poden passar hores i hores jugant a videojocs.

Any de publicació de la guia interactiva: 2021

Altres publicacions relacionades
Salut
Guia per posar a disposició de joves (i no tant joves) un recurs per tal de superar aquestes situacions el millor possible
Salut
Guia amb informacions bàsiques per tal de conèixer què són els aliments de temporada, els productes transgènics o les cooperatives de consum

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.