Gener 2024

Estat de l’associacionisme juvenil al districte de Nou Barris

Des de l’àrea de Territori del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i des del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) treballem en la detecció de les necessitats de l’associacionisme juvenil de cada districte de la ciutat. Aquestes les fem públiques elaborant un informe de cada un dels deu districtes de manera conjunta amb les entitats del territori.

L’objectiu d’aquest informe és ser una eina de treball, de politització i de visibilitat de la situació actual de l’associacionisme juvenil del territori. Alhora, té la capacitat denfortir les entitats juvenils de base comunitària, ja que els dona visibilitat i afavoreix el seu reconeixement.

Aquest mes d’octubre us presentem l’Informe de l’Estat de l’Associacionisme del Districte de Nou Barris. L’informe ha estat fruit de la col·laboració amb 4 associacions i entitats juvenils arrelades al territori.

Les demandes i necessitats de l’associacionisme juvenil de Nou Barris, que pots consultar a continuació, es van presentar dilluns 15 de gener a a la regidoria del districte amb la qual es va arribar només a un acord.

  • Districte fa acompanyament si és necessari a AEiG Santa Eulàlia i a EJ Les Basses per arribar a acords.
Entitats que participen

Aquí pots consultar la situació concreta de cada entitat participant. S’hi detalla el seu context particular i quines són les seves demandes concretes.

Participa!

Ets una entitat de Barcelona i vols formar part d’aquests informes? Traslladar les teves necessitats i demandes al teu Districte? Venir a les reunions pertinents amb les institucions?

Qualsevol associació i entitat juvenil de base comunitària i arrelada al territori pot participar-hi! Només has d’escriure a territori@cjb.cat o al whatsapp 605064182

Més informes d'altres districtes

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.